<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d240597579215014083\x26blogName\x3dJustus\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://justusthewhippet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://justusthewhippet.blogspot.com/\x26vt\x3d8204391865175114521', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Justus

the Whippet

Vet ni!

lördag 27 oktober 2007

Idag har jag pratat med husse på Skype. Det är så konstigt att han få plats i mattes platta dator. Husse lovade i alla fall att han ska komma hem imorgon och att han ska ta med en massa presenter till mig. Hoppas jag får en häst! Och ben, jag vill ha många ben.
Matte och jag har varit på Ribban idag. Det var inga roliga hundar där alls förutom Bonnie men hon var påväg hem när vi kom. På vägen hem träffade vi två Whippar som heter Casper och Laban. Dom var 6 och 9 år gamla men dom var väldigt busiga ändå. Grabbarna kommer från Trelleborg och jag tror att deras kennel heter Equus men jag minns inte riktigt. Hoppas jag får träffa dom igen. Nu måste jag vila mig för det blev en lång promenad idag. Matte är jättetrött så det är mest i sympati med henne för jag har fortfarande krafter kvar.
Hej då! /Duracel-Justus

leave a comment