<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d240597579215014083\x26blogName\x3dJustus\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://justusthewhippet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://justusthewhippet.blogspot.com/\x26vt\x3d8204391865175114521', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Justus

the Whippet

Plötsligt hände det bara!

onsdag 22 augusti 2007

Igår hände det. Något jag sett dom tuffa killarna göra men som jag inte fattat hur. Liam gjorde det mot en buske och jag var sjukt imponerad och försökte härma men kunde inte. Men igår, då lyfte jag på benet och kissade! Jag är en stor kille nu. Matte såg lite chockad ut men det kanske mest berodde på att jag kissade på väggen i hallen (hihi!). Det verkar för den delen som om det är någon som gnagt på hörnet av väggen.

Här är det berömda stället där jag lyfte på benet för första gången. Tyvärr skurade husse med såpa, jag tyckte ju att det var rätt trevligt med en liten revirmarkering.
Hej då
/ The great whippet Justus Delorian

PS. Säg inte det till husse och matte men det var jag som satte tänderna i betongen. DS.

  1. Anonymous Anonym said:

    Jag är himla stolt över dig!!! Vi kan nog bli bästisar tror jag!

leave a comment