<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d240597579215014083\x26blogName\x3dJustus\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://justusthewhippet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://justusthewhippet.blogspot.com/\x26vt\x3d8204391865175114521', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Justus

the Whippet

Med husse på jobbet (boooring...)

fredag 28 september 2007

Jag har varit med husse på jobbet. Det var så himla tråkigt. Husse tyckte inte att jag skulle gnälla eftersom jag fick ett eget rum och ett nytt tuggben. Men jag gillar verkligen inte det där stället, husse ska bara vara på övervåningen och där får helst inte jag vara. Det finns ett jättestort fönster där jag kan ligga och kika på folk och hundar utanför, det var rätt roligt i alla fall. Jaja, jag får väl försöka vänja mig vid det där tråkiga stället.

En söndag i höstsolen

söndag 23 september 2007

Den här helgen har jag varit nere på hundfältet både lördag och söndag! Det har varit grymt att få springa, alla hundar bara jagar mig hela tiden. Idag träffade jag en Italian Greyhound som sprang fort!

Här står jag lite snyggt så att husse får fota mig.

Sen ville matte att vi skulle öva lite på agility-banan. Det har jag ju provat på under valpkursen. och jag har klarar det galant nu! Matte tyckte att jag var jätteduktig! Jag fick ju korv efter varje hinder så det är klart att man fixar det då...

Det här är ju riktigt kul! Ge mig korven!

Tunneln var lite läskig, men nu är det lugnt. Jag ser husse där i andra änden!

Jag flyger!

Kom igen då matte, hoppa så här högt om du kan...

Hmm...Slalompinnarna var lite knepiga.

Sen gick vi hemåt, träffade husse och mattes kompisar Kristin och Henrik på vägen. Dom stod och snackade jättelänge, skittråkigt. Men jag hade ögononen på några änder som som såg smaskiga ut. Mat som bara går där liksom! När vi kom hem blev jag trött och lade mig och solade i min säng. Mysigt.

I did it again!

Lördag på Konsthögskolan

lördag 15 september 2007


Hej! Idag har jag varit på mattes skola.



Ska det där vara konst? Nej nu fattar jag ingenting....



Men kom igen, matte! Kan jag inte få vara lös igen? Jag lovar att jag ska uppföra mig och vara snäll. Det var ju inte mitt fel att du skrivit dina anteckningar på jättegoda lappar. Jag kan gå ut och springa i korridoren istället, det tycker jag är jätteroligt. Jag ska inte skälla även om det låter jätteroligt när det ekar. Snälla....

Liam och jag pratar hemlisar

Söndagsutflykt med Liam och Oscar

tisdag 11 september 2007

I söndags fick jag, matte och husse följa med Liam, Oscar och deras matte och husse till Vinthundsklubbens (tydligen är jag en vinthund) utställning i Laröd. På vägen dit fick jag åka i husses knä i framsätet. Oscar och Liam där bak. Dom var säkert lite avundsjuka.

Det fanns en massa gott gräs som jag kunde slita upp och tugga i mig. Vad som försigick i den där ringen var inte så intressant direkt. Hundar som sprang i ring och såg snygga ut. Om inte jag får vara med så tänker jag inte bry mig.

Men sen blev det ändå lite intressant! Ojdå, jag kanske inte såg så snygg ut i det där lavskägget.... Hoppas inte domaren lade märke till åskådarna.

Det var en MASSA whippar där, har aldrig träffat så många på samma gång!

Liam var ju där.

Och Oscar förstås.

Såg också en släkting, Adagio Captured Sunshine, vars pappa är min farfar. Hon gjorde riktigt bra ifrån sig. Snygg!

Här är hela Wikellis-klanen samlad. Oscar och Liam står där nånstans i mitten.

Jag kan minsann också vara rätt stilig! Nästa gång tänker jag vara med och tävla.

Så pinsamt! Husse och matte hade lovat att inte hålla på och fjanta sig med mig när vi skulle träffa så mycket äldre whippar, men husse var ändå tvungen att hålla på så där.

Här poserar Liam för kamerorna.

Sen träffade jag en jätterolig kompis, och vi busade lite. Den killens matte, Helene, äger min pappa Emerson (Adagio My Culture). Min kompis är delägd med en annan matte så vi träffade aldrig Helene men den här matten som jag tyvärr glömt namnet på kände igen mig från bloggen! Man är väl kändis!

Efter det blev jag lite trött och fick slappa på mattes ben och sukta efter dom där chokladbollarna som luktade så smaskigt!

När det var dags att åka hem så tyckte husse och matte att jag skulle trängas i buren där bak med Liam och Oscar. Så jäkla taskigt...Jag kände på mig att det skulle gå åt skogen.

Hej då Laröd!

Oscar är galen, släpp ut mig!

Till sist fick vi springa av oss på fältet. Swish!

söndag 9 september 2007