<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d240597579215014083\x26blogName\x3dJustus\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://justusthewhippet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://justusthewhippet.blogspot.com/\x26vt\x3d8204391865175114521', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Justus

the Whippet

Livet är ett äventyr

söndag 29 april 2007


Idag när jag var i parken och kissade så fick jag se en stor gul bil och en människa som låg på en konstig säng med en massa människor runt omkring. Det tyckte jag var lite läskigt. Sen så träffade vi mattes kompis som också hade en liten hund. Jag ville så gärna hälsa, men matte sa att jag inte fick eftersom jag inte fått min parvo-spruta än. Jag vet att jag hade kunnat brotta ner den andra hunden för den var så liten!


Annars så busar jag hela dagarna och leker kapplöpning med husse och matte hemma i lägenheten. Mattes kompis Emma kom förbi på besök, hon var jättesnäll. Förmodligen får jag träffa henne igen och då kanske vi kan leka. Idag råkade jag somna när hon var här...... Appropå sova så säger matte att jag är en konstig Whippet för att jag gillar att sova på golvet. Men mest av allt gillar jag ändå mattes knä!

PS. Här är min snygga ståbild som vi tog idag. DS.

Stadsliv

lördag 28 april 2007

Nu har jag varit i mitt nya hem i fyra dagar och jag trivs rätt bra här. Det är trots allt lite ovant att bo i stan, mycket ljud och läskiga bilar men en hel del kul att lukta på! Jag har valt ut en plats ute som toalett och det verkar som matte och husse tycker att jag är riktigt duktig som inte använder köksgolvet som toa så mycket. Jag får mycket beröm och klapp i alla fall! Det är många människor som verkar tycka att jag är rätt snygg också när vi är ute, mycket trevligt! Min gammelmatte Eva tyckte förresten att jag var så snygg på bild så att hon ville ha med mig i sin annons i Whippetbladet ! Ja, redan lite kändis då....

Annars har jag utforskat lägenheten riktigt ordentligt, lekt med husse och matte, tränat på "Sitt" och inkallning, och framför allt det bästa av allt; sovit i min nya säng.

Nytt hem

torsdag 26 april 2007

Oj oj, vad mycket nya saker som hänt. I förrgår kom min nya matte Anna till oss och hämtade mig. Jag fick vara utanför hundgården medans brorsorna och syrran tittade på, och gissa om dom var avundsjuka! Det var lite tråkigt att åka ifrån dom och min gamla matte Eva, men det gick bra ändå. Sen fick jag ligga i en väska med sköna filtar och lite leksaker, rätt mysigt faktiskt. Men jag tyckte det var riktigt läskigt att åka bil. Tåget var bättre, jag sov nästan hela vägen till Malmö, förutom sista biten, då det var så långtråkigt! Matte tyckte nog att jag var lite jobbig som ville leka hela tiden.


När vi kom fram fick jag hälsa på min husse för första gången. Jag var lite blyg i början och höll mig helst till matte för hon hade så gosig famn och luktade väldigt gott. Sen blev det buss hem till nya lägenehten.


Jag har lärt känna matte och husse rätt ordentligt och dom verkar vara trevliga typer. Särkilt mattes knä är väldigt trevligt att ligga i. Jag har redan sett en massa andra hundar när varit ute som jag gärna skulle vilja busa lite med. Jag fick försvara husse igår mot en stor Dobermann och morrade lite på honom. Som tur var satt jag tryggt i husses famn...Husse säger att jag är för liten än men när jag blir lite större kan vi gå till parken och träffa andra hundar. Nä, nu ska vi visst gå ut och kissa en sväng (har fortfarande inte fattat varför köksgolvet inte funkar lika bra?) och sen blir det middag. Mums!

Spännande

tisdag 24 april 2007

I söndags var det en tjej här som jag har träffat innan en gång som jag fick ligga i knäet på. Men irriterande nog så var det en annan hund som såg exakt ut som mig som störde oss. Jag försökte hoppa på honom men det var som att han var inne i väggen på nåt vis! Vet inte om han ville leka kanske. I vilket fall som helst så struntade jag i honom efter ett tag. Sen fick jag ligga i tjejens knä och bita lite, det kliar så i tänderna, och jag gillade speciellt att bita i hennes jeans. Nä, nu måste jag springa och leka med brorsorna och syrran. Jag får se vad som händer imorgon, verkar som att nåt är på gång i alla fall. Ciao!