<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d240597579215014083\x26blogName\x3dJustus\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://justusthewhippet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://justusthewhippet.blogspot.com/\x26vt\x3d8204391865175114521', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Justus

the Whippet

Mitt nya fina täcke!

fredag 5 oktober 2007

Hej!

Idag kom det ett paket till mig på posten, gissa om det var spännande! Och kolla vad som låg i: Ett alldeles eget täcke som bara är mitt! Det står till och med Justus på det, fint va?


Jag kände mig himla mallig när jag poserade. Det här kan husse glömma att han får låna av mig.


Det var så himla mjukt och skönt att jag inte ville ta av det. Hoppas att det blåser ute imorgon så jag får testa det på riktigt. Nej för den delen, jag ska ju åka ner på Ribban och springa så då vill jag inte ha täcket på mig. Men när jag ska åka till Dalarna på julen, då ska jag ha det på mig för där lär det vara kallt och massor av snö. Jag undrar vad snö är för något.

  1. Anonymous Anonym said:

    Vilket snyggt täcke och med ditt namn på!! Det kommer att bli toppen att ha i vinter.

leave a comment