<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d240597579215014083\x26blogName\x3dJustus\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://justusthewhippet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://justusthewhippet.blogspot.com/\x26vt\x3d8204391865175114521', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Justus

the Whippet

Uppdatering från Dalarna, Juni 2010

onsdag 9 juni 2010

Hallå kompisar! Här kommer en liten uppdatering från Dalarna. Livet här är prima, idag har jag varit ute och rensat ogräs med Britta och så har vi varit ute och promenerat som vanligt. Fast nyss var inte allt som vanligt för jag har varit på semester. Mattes föräldrar åkte till New York för att hälsa på matte och jag trodde att vi alla skulle åka men nää, de lämnade mig hos min uppfödare Eva Agåker i Borlänge. Jag fick panik först, så kan man ju inte bara göra?? Jag menar man kan ju inte gå ifrån mig bara sådär. Men jo, de satte sig i bilen och åkte.
Träffade min mamma Floppy och helsyrran Peggie och galgon Nilva och oj så mycket vi har sprungit tillsammans! Jag sov i två dagar när jag väl kom hem igen. Det var jätteroligt att busa så mycket och jag har också lärt mig att gå i dubbelkoppel som jag delade med Nilva. Hon är stor men en schysst tjej ändå.
Nu är jag hemma igen och gissa vilken bra grej som hänt här: det bor !!!HARAR!!! ute på åkern utanför!!! Gissa om jag jagar dem! Lure Coursing min rumpa alltså, det här är det bästa som hänt på länge! De är himla snabba så än har jag inte hunnit i fatt någon men det är roligt att ha någon att jaga. Britta säger att jag inte får men det skiter jag, jag jagar när ingen ser mig och jag är snabb som blixten. Swosch!
Nää nu ska jag lägga mig på rygg i soffan och vila benen spikrakt upp i luften och slappa lite.
Hörs! // Justus