<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d240597579215014083\x26blogName\x3dJustus\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://justusthewhippet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://justusthewhippet.blogspot.com/\x26vt\x3d8204391865175114521', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Justus

the Whippet

fredag 16 april 2010

Hej! Det går ganska lång tid mellan uppdateringarna nuförtiden men jag har liksom inte tid att sitta inne framför datorn när det finns så himla mycket man kan göra utomhus och så många spännande saker som man kan gå och lukta på. Jag brukar gå långa promenader på egen hand men mattes mamma är rädd för att jag ska gå genom isen när den blir tunnare så nu har hon bestämt att jag inte får vara ute ensam. Dumt tycker jag. Fast jag vill ju inte trilla i vattnet, jag gillar inte att bli blöt, inte ens i duschen så iskallt vatten går bort! Hua!
I söndags hände något jättekonstigt; jag skulle gå ut och plötsligt så stod där en filur som jag sett förut. HUSSE!! Oj så glad jag blev! Han hade varit i Sälen och åkt skidor med sin mamma och syster deras familjer så BrittMarie, Lennart & HUSSE kom för att hälsa på mig på vägen hem. Jag visade upp hur fort jag kunde springa och hur duktig jag är på att döda min pingvin, jag tror det blev ganska imponerade för alla tittade på mig och skrattade. Det var jätteroligt att träffa husse och jag hoppas vi ses snart igen. Jag trodde han skulle stanna hos mig men han sa att han inte hade tid just nu. Tur att mattes mamma är hemma med mig hela dagarna, det är bra tycker jag. Jag brukar få sova under filten med henne när vi vilar på soffan, det är mys!
Ha de gott! //Justus
PS. Matte har sagt att hon ska komma och kramas med mig i juli. Jag hoppas juli är snart.
PS2. Den fina bilden har husse tagit med sin tuffa iPhone. Jag vill också ha en sådan men matte säger att jag får nöja mig med att jag har en iBook tills vidare. Fattar inte varför de får köpa nya saker och jag bara får ärva... Borde skaffa mig ett jobb och tjäna egna pengar!