<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d240597579215014083\x26blogName\x3dJustus\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://justusthewhippet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://justusthewhippet.blogspot.com/\x26vt\x3d8204391865175114521', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Justus

the Whippet

Häng med husse

fredag 17 april 2009


Hej! Lite dåligt med bloggande på sita tiden, men det är vår och det finns så mycket annat att göra. Tugga på ben, leka och busa. Vissa dagar hänger jag med matte och vissa dagar hänger jag med husse. Igår kom husse och hämtade mig, sen gick vi till hundrastgården med matte för att träffa mina kompisar Hassel och Janne. Vi busade en stund sen cyklade jag och husse till Ribban. Tjihoo!



Bus med polarna.



Jobbigt att springa så mycket...


Hjälp! Två monster!



På vägen hem stannade vi till på Solde för husse skulle dricka kaffe. Sen myste vi en stund i solen och väntade på Johannes. Jag gillar Johannes, han brukar busa järnet med mig! Jag hatar när han ska cykla ifrånb husse och mig också. Han har faktiskt inte en chans mot mig!


Satt och funderade lite i husses knä. 


Sen fick jag följa med till Johannes ateljé för cykelmek och hårdrock. Härligt att hänga med grabbarna ibland. Hittade en råttfälla där när jag nosade runt, jag blev rädd för den när den small till, tur att jag hann dra undan nosen! Hittade ingen råtta tyvärr.