<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d240597579215014083\x26blogName\x3dJustus\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://justusthewhippet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://justusthewhippet.blogspot.com/\x26vt\x3d8204391865175114521', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Justus

the Whippet

Hurra!

lördag 28 februari 2009

Igår fyllde jag två år och det var jätteroligt att fylla år. Då får man tårta och en massa paket. Matte hade gjort korvtårta med vispad grädde garnerat med köttbullar, ost och kalkon. Den var så god! Vi hade kalas och det kom jättemånga människor med paket till mig, jag måste vara Malmös populäraste hund! Ungefär trettio människor och så min whippetkompis Oscar. Det var jätteroligt! Människorna åt andra saker men jag är säker på att det inte var lika gott som hjortben som jag och Oscar fick mumsa på. Tyvärr så är fotona tagna i Raw-format så matte ska bara konvertera dem till jpeg innan jag kan lägga upp dem här på bloggen.
Idag har jag varit på Ribban och busat med en massa småhundar. Jag var snabbast på stranden som vanligt. Saknar Liam, han kan springa jättefort. Och Janne & Hassel är på semester men snart kommer de hem så vi får busa igen. Längtar!
Grattis till alla mina syskon i efterskott. Det ryktas att mamma Floppy ska ha en ny kull om någon vill ha en sådan där snygg hund som jag :)
//Justus The Whippet