<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d240597579215014083\x26blogName\x3dJustus\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://justusthewhippet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://justusthewhippet.blogspot.com/\x26vt\x3d8204391865175114521', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Justus

the Whippet

Söndagssol och bus med Liam och Oscar

söndag 28 september 2008


Idag har jag busat på stranden med min bästis Liam och hans brorsa Oscar. Det var jätteroligt! Här delar jag och Liam på en pytteliten pinne.



Jag var på riktigt bushumör, här krafsar jag sand så det rykte om det!



Poserar fint.



Hoppar i gräset.



Så roligt att springa!



Tjiho!!



Ser ut som toker ibland...



Vackert på stranden.



Liam hittade ett fiskskinn, oj vad roligt det var att leka med!



Jag gillar att jaga Liam, han är jättesnabb!



Här tar vi en liten paus och tittar på havet.



Matte tycker att jag är världens sötaste hund!

What a day!

onsdag 24 september 2008

Hej!
Idag har jag varit en lycklig vovve. Matte kom och hämtade mig tidigt från dagis. Jag blev lite överraskad men jätteglad. Dansade lite extra för att visa vilket bra humör jag var på. Trodde vi skulle gå hem men vi cyklade ner till Ribban istället. Där fick jag först busa med några småhundar som skällde en massa men sedan gick jag och matte en promenad i solen och då hittade matte en pinne till mig. Oj vilken pinne det var! Den bästa jag haft på länge! Jag hoppade och skuttade som en fölunge på grönbete, det var så himla roligt. Efter mycket galopperande cyklade vi hemåt. Trodde vi skulle hem men matte stannade och köpte glass så vi satte oss i en park och delade på den. Det var så himla mysigt. Sedan cyklade vi hem och myste i soffan. Oj vad trött jag var, somnade och sov som en stock. Hoppas det händer något roligt imorgon också.

En kväll bland sanddynorna

fredag 19 september 2008

Igår när husse hade hämtat mig på dagis tog vi bussen ner till stranden. Det är superkul att man får springa bland sanddynorna igen! Det hann nästan bli mörkt innan vi åkte hem och det var rätt spännande, lite svårt att hitta bollen ibland...







Namnsdags-pojke

onsdag 3 september 2008

Vilken tur att jag heter Justus! För jag hade namnsdag igår. Hela dagen.




Poserar i namnsdagstäcket som matte beställt till mig från Kerstin på Gotland. Visst klär det mig fint? Jag fick DentaFresh också. Mums!



Undrar när jag har nästa namnsdag? Jag gillar presenter.