<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d240597579215014083\x26blogName\x3dJustus\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://justusthewhippet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://justusthewhippet.blogspot.com/\x26vt\x3d8204391865175114521', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Justus

the Whippet

Lure Coursing licens

tisdag 15 juli 2008



Idag sprang jag mina två godkända lopp som återstod för att få lure coursing licens. Båda loppen gick jättebra, i det andra sprang jag med Oscar. Oj, vad det gick undan! Nu ska jag anmälas till LC-provet i Sjöbo den 23-24 augusti.

Söndag med matte

söndag 6 juli 2008

Idag har jag varit med matte hela dagen. Det tycker jag är roligt. Husse har flyttat (gillar verkligen inte det!) men jag får träffa honom varje dag efter dagis och inatt så sov jag hos honom också. Blev jätteglad över att få komma hem imorse. Pratade jättemycket med matte och sedan myste vi lite i sängen. Jag gillar att mysa i sängen. Jag och matte var ute på strövtåg idag. Det är roligt. Då går vi och tittar på saker och så säger matte att jag är snäll och duktig när jag går fint. Jag gillar beröm. Vi var ute hela dagen. I Västra Hamnen träffade vi whippetvalpen Lisa från Sommarhagens. Hon är så söt! Tyvärr hade matte ingen kamera så hon kunde inte fota oss när vi kelade. Vi kanske ska träffas och busa någon dag, det skulle vara jätteroligt! Sedan träffade vi en annan whippet-tjej som hette Stella. Hon är tre år och bor på Gamla Väster. Hon var jättesöt. Lite lik Liam i färg och teckning men väldigt mycket lugnare. Hon ville inte leka alls med mig. Det var tråkigt. Som tur var så träffade vi Twiggy också och hon hade en rolig boll. Vi jagde bollen lite granna och det var skoj. Sedan promenerade vi hem. Jag var jättetrött och hungrig så jag fick min middag tidigare än vanligt. Vilade lite på maten och sedan fick jag nya leksaker av matte. Nya leksaker är det bästa som finns!! Oj vilken bra dag det här har varit!