<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d240597579215014083\x26blogName\x3dJustus\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://justusthewhippet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://justusthewhippet.blogspot.com/\x26vt\x3d8204391865175114521', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Justus

the Whippet

Strandbus med Oscar, Liam och Bianca

lördag 19 januari 2008





Grabbarna grus på stranden

måndag 14 januari 2008

I söndags fick jag åka med Liam & Oscar till stranden och springa. Så kul att jag äntligen får ut och röra på mig nu igen eftersom mitt sår har läkt.

Liam är bra på att hitta pinnar. Men jag får aldrig låna dom...

Husse! Kan du inte fråga Liam om jag kan få låna pinnen lite?

Sen blev det racerlopp över stranddynorna. Uj vad snabb Liam är!

Snart är jag ifatt dig!

Michael kastade en pinne som vi fick springa efter. Det var superkul. Liam hittade nåt som luktade jättegott som han gnuggade halsen mot, så då tyckte hans husse och matte att han skulle ta ett dopp. Det var lite synd, han som luktade så gott!

Efter pinnen grabbar!

Ånej! Det var visst vatten...Bäst att vända tillbaka. Fy för vatten!

När vi kom hem däckade jag med Tiger i sängen. Dags att sova middag.

Åka bil

torsdag 10 januari 2008

När vi är i Dalarna måste vi åka bil.


Jag gillar inte att åka bil men när jag får sitta i knät på mattes mamma är det helt ok.


Jag är väldigt förtjust i mattes mamma!

Devils julklapp

Devil fick en julklapp. Den var från mig sa matte. Tsss, som att jag skulle ge bort en leksak!


När Devil tittade bort smög jag fram och tog nallen och sen sprang jag runt runt.


Den var jätterolig att leka med!


Jag ville inte lämna tillbaka den men matte tvingade mig. Fy så taskigt att ta mina leksaker!

Julaftonspromenad

När jag var ute och lekte på julaftons morgon fick jag syn på några som kom gående över åkrarna. Det var min kusin Devil med sin husse och matte. Matte sa att vi skulle gå en promenad med dem.


Shit alltså, jag är ju lite rädd för den där vargen! Tur att han har koppel på sig!


Vart jag än gick så stod vargen där och tittade på mig, hua! Han viftade på svansen men jag är säker på att han ville äta upp mig.


Det var inte så mycket snö men stora vita iskristaller täckte marken och träden, det var fint tycker jag.


Jag blev alldeles sprallig och fick tokfnatt, sprang runt runt och min kusin Devil fattade ingenting. Han har inte en chans att komma ifatt mig!


När vi skulle gå över isarna fick jag ha koppel på mig för matte ville inte att jag skulle springa och bryta benen. Det var väldigt halt att gå på isen. Det var lite läskigt.



Devil slickade sig om munnen, jag tror han menade att han ville äta upp mig.



Hallå! Lämna mig inte ensam här i storskogen!


Devil spanade in några rådjur.


Han skällde på dom.


Då blev Devils husse arg och sa att han skulle vara tyst. Devil gör alltid som sin husse säger.

23/12 2007 - En tågresenär

Matte och jag åkte tåg. Jag har åkt tåg ganska många gånger nu.


Det tar lång tid att åka tåg till Dalarna men jag var duktig och bråkade inte.


Det är ganska tråkigt att åka tåg men helt ok om man får två säten att sträcka ut sig på och om matte sitter alldeles intill. Jag brukar lägga tassen på hennes ben så jag har koll på om hon ska gå någonstans. Ibland säger hon att hon måste gå och köpa något och då måste jag stanna kvar ensam, det är lite läskigt tycker jag.

Att åka tåg är helt ok om man får åka till Dalarna. Jag älskar att vara hos mattes föräldrar!

Whippet i huvudstaden

onsdag 9 januari 2008

Innan vi åkte till Stockholm åkte matte och jag först till mattes föräldrar i Dalarna. Husse kom dit några dagar senare. Men det ska jag blogga om lite senare. Dagen innan nyårsaftom åkte vi tåg till Stockholm för att hälsa på husses pappa och syster.

Det är ganska tråkigt att åka tåg, men okej ifall jag får ligga i knät på husse eller matte...

I Stockholm fick jag åka tunnelbana för första gången. Det var spännande, jag stod mest och gungade lite i gången, men sen lyfte matte upp mig så fick kika ut genom fönstret. Det var mycket folk, men glest med hundar. Malmö är mycket roligare, här kryllar det av hundar minsann!
Sen var vi ute och gick på stan, men det var så hemskt väder. Alltså inget för en whippet...På nyårsafton gick matte och husse iväg på fest, och jag stannade hemma med husses pappa och hans kompis Stickan, som var en rolig filur. Han busade jättemycket med mig. Annars var det en väldigt lugn kväll, vi låg mest och tittade på tv. Raketerna brydde jag mig inte om. God fortsättning!

Julklappar!

tisdag 8 januari 2008

Ujuj, nu har jag inte bloggat på ett bra tag. Det har ju varit jullov och vi har varit bortresta och inte haft tillgång till nåt internet. Men nu ska jag berätta lite om vad jag har haft för de senaste veckorna! Dagen innan vi åkte iväg firade vi mini-julafton hemma. Jag fick tre paket. Ett från matte, ett från husse och ett från Liam & Oscar.


Jag började med julklappen från Liam & Oscar. Så spännande! Det var en kongboll plus godis. Tjihoo! Husse och matte gömde godis i kongen och det är lite trixigt att få ut dom men helt klart värt besväret. Tack kompisar!

Sen öppnade jag mattes julklapp, ett jättestort paket som jag har haft koll på ett tag, matte har gömt det uppe i skåpet ovanför kylen. Det var en tiger!! Lika snygg och randig som mig! En ny kompis!
Kom igen då! Nu fajtas vi.

Är du lika trött som jag? Vi får vila lite tiger. Sen busar vi igen!

Sista julklappen från husse var ett lite plattare och tyngre paket. Vad kunde det här vara?

Det var en "Dog smart", alltså en leksak för såna hundar som mig! Det gick ut på att man lyfter på träkopparna och under dom ligger det godis! Lätt som en plätt tyckte jag. Skulle det här vara svårt på nåt sätt husse?

Träbitarna var ganska goda dom också. Men dom fick jag tydligen inte äta upp....