<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d240597579215014083\x26blogName\x3dJustus\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://justusthewhippet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://justusthewhippet.blogspot.com/\x26vt\x3d8204391865175114521', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Justus

the Whippet

Lördag med husse på fältet!

lördag 25 augusti 2007

Idag fick jag återigen pröva på att träna på att cykla med husse. Han har en jäkligt tuff racercykel som ser lika snabb ut som jag! Men det gick inte så bra idag heller, jag fattar inte riktigt varför jag ska vara tvungen att springa bredvid. Kan inte jag också få cykla? Försökte hoppa upp på cykeln med det fick jag tydligen inte. Jaja, vi får testa nån annan gång. Jag fick i alla fall posera och se så tuff ut som jag kunde framför husses cykel.




Sen tog vi bussen istället ner till fältet. Där träffade jag Twiggy, som kommer från samma kennel som min tjej Daisy! Twiggy var också rätt snygg faktiskt, och mycket snabbare än mig. Vi lekte som tusan en stund tills vi blev helt utmattade och sen stod vi och spanade lite på andra hundar.

Sen gick hon hem och det blev lite tråkigt. Jag fick springa efter bollen och leka med lite annat skräp tills det kom fler hundar jag kunde springa ifrån. Efter det gick husse och jag hemåt. Vi mötte upp matte (jippi!) på Musashi där dom åt sushi. Jag fick inte smaka såklart och blev lite sur...


Fintad!

Dom kallar mig kleptoman

onsdag 22 augusti 2007

men jag samlar ju bara på saker. Idag hittade jag den här fina Bamse-skallran som någon liten vingelnisse förmodligen slängt ur sin vagn. Nu är den min, bara min och jag ska ha den i min säng tillsammans med alla andra saker som jag har.


Skit också, matte har hök-ögon och såg att jag bitit sönder plasten så Bamse åkte i soporna. Hon är bra dum ibland, den där matte.

Plötsligt hände det bara!

Igår hände det. Något jag sett dom tuffa killarna göra men som jag inte fattat hur. Liam gjorde det mot en buske och jag var sjukt imponerad och försökte härma men kunde inte. Men igår, då lyfte jag på benet och kissade! Jag är en stor kille nu. Matte såg lite chockad ut men det kanske mest berodde på att jag kissade på väggen i hallen (hihi!). Det verkar för den delen som om det är någon som gnagt på hörnet av väggen.

Här är det berömda stället där jag lyfte på benet för första gången. Tyvärr skurade husse med såpa, jag tyckte ju att det var rätt trevligt med en liten revirmarkering.
Hej då
/ The great whippet Justus Delorian

PS. Säg inte det till husse och matte men det var jag som satte tänderna i betongen. DS.

Min tjej Daisy Starlight och jag

torsdag 16 augusti 2007

Hej!

Det är jag som är Justus Delorian. Jag har en tjej som heter Daisy Starlightoch hon är världens bästa whippet näst efter mig. För ett tag sedan var hon på besök hos mig för hennes mattar Lisa och Yonna skulle till Köpenhamn och fira Lisas födelsedag. Det var så himla roligt att leka med henne och jag längtar efter att få göra det snart igen. Här är några bilder:


Jag blev så himla till mig så jag kunde inte låta bli att rulla runt i leran när vi var och lekte i Pildammsparken. Det liksom pirrade i hela kroppen, så uppspelt var jag.



Så här snygg blev jag av inpackningen - schysst va? Matte sa att hon inte tyckte det var roligt men det tyckte jag.


När vi kom hem fick jag och Daisy lov att bada och sen låg vi och myste på köksgolvet.


Puss på dig, älskling!

Mitt första sommarlov

I slutet på juli blev det en tur till Dalarna med husse och matte för att hälsa på mattes föräldrar och bror. Jag hade det så grymt skönt! Här kommer en lista på dom bästa grejerna med mitt sommarlov:

- Att få springa ut och in precis som man vill.

- Att hitta på fläskspad (som mattes pappa Erik hade hällt ut) bakom buskarna som smakade mums och som man kunde rulla sig i.

- Att följa efter mattes mamma Britta (min nya favorit) som en svans.

- Att spana på fåglar och ekorrar.

- Att springa efter frisbeen.

- Att bajsa mitt på uppfarten.

- Att kunna springa som en tok på kornåkern så att det blev som en stig efter mig.

- Att leka med läskiga kusin Devils favoritleksak medan han satt i hundgården.

Saker som inte var så kul var:

- Att springa på kossornas elstängsel. Aj....

- Att inte få vara med på bröllopsfesten.

- Att inte få rulla sig ännu mer i fläskspad.

- Att vara tvungen att duscha efter att jag rullade mig i fläskspadet.

Här kommer en liten bildlavalkad från mitt sommarlov: