<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d240597579215014083\x26blogName\x3dJustus\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://justusthewhippet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://justusthewhippet.blogspot.com/\x26vt\x3d8204391865175114521', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Justus

the Whippet

Justus 5 månader

lördag 28 juli 2007


Racing with dogs


Swosh! Det går undan när jag blir jagad nere på fältet! Dom andra hinner liksom inte med i kurvorna. Det är roligt att vara snabb men jobbigt ibland...Puh! Kolla in monstret som jagade mig här:

Sommarlov

tisdag 24 juli 2007


Hej allihopa igen! Jag har haft lite semesteruppehåll från bloggandet men nu är jag tillbaka igen. Det har hänt en massa spänande grejer som jag ska berätta om. Jag fortsätter väl där jag slutade. Vid midsommar var jag, matte och husse och hälsade på gammelmatte Eva, mina syskon Peggie och DC och min mamma Floppy. Det var lite nervöst, och jag blev faktiskt lite hårt behandlad av brorsan och syrran. Tur att jag kunde gömma mig hos husse och matte. Efter en stund fick vi springa ut på fältet och jag fick springa ikapp med syrran. Jag hann inte riktigt med, men jag ska öva på att bli snabb så ska jag nog ge henne en ny match nån gång!


Kolla här vad dom jagade mig! Jäkla syskon...
Det var roligt att få hälsa på mamma Floppy också. Det var ju ett tag sen. Puss på nosen morsan!


Sen fick gammelmatte klippa klorna så att husse och matte kunde lära sig lite klippteknik, och det går faktiskt mycket bättre nu kan jag meddela. Vi övade även att gå i koppel. Hoppas att jag får komma tillbaka igen och kanske träffa fler av mina syskon. Nu har jag ju växt till mig lite mer! Efter en dag till hos mattes föräldrar tog vi tåget igen tillbaka till Malmö, och det var jättemysigt att få ligga och gosa hos matte på tåget.