<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d240597579215014083\x26blogName\x3dJustus\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://justusthewhippet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://justusthewhippet.blogspot.com/\x26vt\x3d8204391865175114521', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Justus

the Whippet

Fäbon

onsdag 27 juni 2007

Hej igen,

här kommer några bilder från mattes mamma och pappas fäbod. Det var jättefint där men det fanns några killar i skogen som kallas gråben och dom skulle jag akta mig för sa matte. Det finns björn och lo också men det vet inte jag vad det är. Gråben är jag släkt med men de jagar i flock och dom kan äta små parvlar som mig. Hua! Vilken tur att jag hade så många livvakter med mig, mattes pappa är ganska stor så honom vågar nog ingen gå på.


Jag passade på att kissa i det fria, schysst att kunna titta på vattnet när man slår en drill!


I skogen kunde jag springa och hoppa över stubb och sten, det var spännande och jag var jättesnabb!


Matte säger att jag är en vacker kille och jag är beredd att hålla med, kolla här bara:


Det var roligt att åka bil också, jag var inte alls rädd och jag blev inte åksjuk som matte. När vi åkte i skogen fick jag titta ut genom fönstret. Jag gillade när alla dofterna for rakt upp i nosen på mig, det luktade så gott!

Min första Midsommar i Dalarna!

Hej,

då var man tillbaka från semestern då. Inte så kul att vara i stan igen men det var skoj att träffa Nallis som jag saknat ganska mycket. Matte har kört honom i tvättmaskinen så han luktar lite konstigt men han är helt ok ändå.
I alla fall så har jag och husse och matte varit i Dalarna över midsommar. Vi var på ett fint ställe som heter Rophälla där mattes mamma och pappa och bror och hans fru och min kusin Devil bor. Det var jätteroligt att få springa lös men jag var lite rädd för den där Devil, han var ju så stor så han hade nog kunnat äta upp mig om han velat det! Devil fick ett ben av mig så vi skulle bli kompisar...


...fast matte fick ge honom det för jag vågade då inte! Jag fick också ett ben men mitt var lite mindre:



Jag sprang jättemycket hela tiden. Här jagar jag husse som numera inte har en chans mot snabba mig!


Jag träffade några nya kompisar också. Elin och Johan och Jon, dom var snälla tyckte jag. Jag fick sova i deras famnar och det gillade jag. Här gosar jag med Jon.


Men jag slappade inte bara, jag hjälpte till med både det ena och det andra. Här viker jag och matte ihop flaggan. Tänk att den var så stor när den kom ner till marken!


Kolla in bilderna från Fäbon och från Trönö, jag har så mycket att visa!
Hej då!

Matte är bäst!

torsdag 14 juni 2007


Jag och matte är ett bra team!

Jag vill ha en egen lurvig matta!


Den här gosiga mattan finns hemma hos min husses mamma i Jönköping. Den var perfekt att gömma stenar och andra små saker i hihi.

David och Goliat


Jag träffade en jättestor hund nere på fältet. Samma sort som min kusin Devil i Dalarna. Jag är lite nervös för att träffa honom, dom är ju så stora dom där Jämtarna.

15 veckor gammal

Ny ståbild, kolla in en kille som vuxit!


Här är mitt porträtt, visst är jag snygg?


Jag kan konsten att posera.


Men ibland blir det tråkigt... Hej så länge!

Studentskiva, trädgård ovh Vätterstrand

Hej,

jag har varit på min första semester! Husses kusin Viktor tog studenten i Nässjö och jag fick gå på studentskiva. Det var spännande! När studenterna spang ut var jag hemma hos Kerstin och Stig och vaktade husses skor men mest lekte jag i deras fina trädgård. Kerstin och Stig är husses mormor och morfar och de är jättesnälla. Kolla in den fina fågeln som jag fångade!


Sedan åkte vi till Jönköping där husses mamma och syster med familj bor. Där fanns det en fin strand där man kunde gräva.


Jag gillar stranden, man skulle nästa kunna säga att jag är en sådan där beach-dog.

Hasta la vista!

Nationaldag med Malmös vassaste bollflickor

Hej,

här kommer några bilder från nationaldagen som jag tillbringade tillsammans med Girls With Balls - Malmös absolut grymmaste bollflickor som både är snygga och smarta.


Snälla Lisa är lite allergisk mot mig men hon verkar gilla mig ändå. Det är hon som håller i kopplet. Coola Kajsa som står bakom är en annan av mina favoriter, hon är jätterolig och vi brukar leka ibland. Hon har en fin nalle som jag brukar få låna när jag är hemma hos henne.


Här vaktar jag bollflickornas saker medans de delade ut flygblad om hushållsnära tjänster. Det var ingen som vågade gå nära sakerna för jag kan se farlig ut.


Det var andra vovvar ute också. Den här tyckte jag såg rolig ut men den ville inte leka...


Det är många som tycker att jag är söt och jag hittar nya kompisar överallt.


Här är ännu en! Kändes tryggt att ligga där mellan stora svarta skor. Hej då!

Bad var det ju!

söndag 3 juni 2007


Jag blir så trött när man hela tiden måste bada, jag menar ska det vara nödvändigt att behöva göras ren när man nyss har lyckats få lite doft på pälsen?


Men det är lite mysigt när vattnet är så där skönt varmt och jag slipper bada ensam.


Här får jag mina tassar fixade.


Jag har tagit efter husses dygnsrytm och vill sova lång in på förmiddagen. Här vilar jag och matte på soffan.


Min husse har gått ner flera kilo av att springa in och ut med mig varje dag och hans ölmage har ersatts av en Whippet!


Och om mina ben fortsätter växa i den här takten lär husse inte hinna med mig länge till! Kolla in skronkarna, snart kan jag springa ikapp greyhoundblandisen Nikita på fältet!

Hej då!

Sol, lek och bad!


Hej alla!
Här i Malmö där jag bor börjar sommaren att komma på riktigt och jag bara älska att få ligga i solen på balkongen och lata mig. Matte tycker det är lite högt men jag bryr mig inte om att det är på 6e våningen, jag får ju inte titta ut iallafall.


Jag är fortfarande väldigt förtjust i att ligga i knät på husse och matte men nu börjar jag på att bli rätt stor. Idag vägde jag 6 kg.


När husse och matte gick ut här om dagen så hoppade jag över valphagen och lekte lite med den nya Häromikatalogen. Det gick visst lite vilt till!



Husse sa att jag borde ha lekt med min favoritnalle istället...


Vi tar bussen till haven nästan varje dag för jag är lite för liten för att gå både dit och hem. Idag låg jag snällt på golvet under hela resan och jag tycker inte alls att det är läskigt.


På fältet träffade jag en kille som hette Dino som var 12 veckor. Han är en blandning mellan Amstaff och Rottweiler och jag tyckte det var så roligt att få busa. På bilderna kanske det ser ut som han hade övertaget men det kan han ju glömma! Jag regerade!


Jag har fått höra att jag har en oemotståndlig blick...


och med den så har jag fått husse och matte att köpa mig ett eget hus:


(Nallen får bo där med mig.)

Nej, nu ska jag vila lite. Vi hörs!